fredag 29 augusti 2008

Radio Jönköping

Dem ringde precis ifrån Radio Jönköping och sa att jag ska få vara med live runt klockan tre idag. Supernervöst som vanligt men efter varje ny gång så går det lite enklare. Anledningen till att jag ska vara med är utanpengar.se. Så är ni intresserade av att lyssna på inslaget får ni slå på radion klockan tre.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hej käre systerson! Kul att du skaffat dig en blogg, är väldigt roligt å kunna ha lite koll på vad du har för dig osv. :) Lycka till på livesändningen! :) /Kalle

Äventyraren och Vikingen sa...

Tack så mycket! Är så nervös så att jag måste kolla på film hela tiden för att inte tänka på det :D

Anonym sa...

Gick ju jättebra på intervjun och folk på stan tyckte också att det var en bra ide, kul!

Anonym sa...

Lyssnade precis på programmet, du skötte ju dig kanon! :) Å folk som de intervjuade verkade ju faktiskt väldigt positivt inställda till det.

Äventyraren och Vikingen sa...

Ja, det gick väl okej :) Men jag är lite besviken på programledaren. Jag bad henne att nämna hemsidans namn flera gånger och hon sa att hon skulle göra det men gjorde det icke! Hemsidan är fortfarande för ny för att googlas fram och därmed kommer dem som lyssnade inte att hitta den. Respons ifrån tidigare radiointervjuer har visat att folk glömmer av namnet fort igen, speciellt nu när jag bara fick chans att nämna det en gång.. Men, men.. Har en artikel i STT snart med, hoppas på mer respons där..

Anonym sa...

förresten.. ligger inte hemsidans namn med på radio jönköpings hemsida? annars kan du ju be dom lägga upp den där så att folk kan hitta den eftersom hon nu inte nämde den så mycket..

Äventyraren och Vikingen sa...

Det har du alldeles rätt i, klart att jag ska be dem lägga upp en länk. Tack för tipset!

Anonym sa...

jag har iaf som "utomstående" mailat några mail om att jag tycker de ska lägga upp hemsidans namn så att man kan hitta den! hoppas det hjälper älskling. annars ringer jag dem igen imorn;)